De Kiekbox... | Zakelijk evenement
19080
page-template-default,page,page-id-19080,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Zakelijk evenement

Een BedrijfsBooth op uw beurs. personeelsfeest of opening

Zakelijk evenement

Op een zakelijk evenement mag De Kiekbox zeker niet ontbreken. Een mooie blikvanger op een beurs of bij de opening van een nieuw bedrijfspand. De gasten laten zich graag op de gevoelige plaat vastleggen en je geeft ze een mooi aandenken mee naar huis.

Met eigen look & feel

En dat ook nog eens in je eigen huisstijl. Graag voegen we het bedrijfslogo, een slogan of een boodschap toe aan de fotostrip om zo een mooi gepersonaliseerde foto aan de bezoekers mee te kunnen geven. En dat volledig in de huisstijl van het bedrijf. Niet alleen de fotostrip, maar ook De Kiekbox leveren we graag in de huisstijl. Graag weten welke mogelijkheden er zijn? Ons uitgangspunt is; niets is onmogelijk. Geef je wensen door en wij maken een prachtig ontwerp.

Bedrijfsfeest

En wat denk je van het bedrijfsfeest? Geweldig toch om te zien hoe collega’s zich samen laten kieken, volledig uitgedost met de mooiste props en verkleedspullen. Wedden dat dit nog lang onderwerp van gesprek is bij de koffiemachine?