De Kiekbox... | Extra opties
21584
page-template-default,page,page-id-21584,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Extra opties

Maakt uw feestje extra leuk
89

Achtergrond
op maat

Wil je de foto nog persoonlijker? Dan kun je kiezen voor een gepersonaliseerde achterwand. Afbeelding van het logo, gebruik van de huisstijlkleuren, een afbeelding van het nieuwe bedrijfspand; het kan allemaal. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

99

Branding van
De Kiekbox

Om het helemaal af te maken kun je ervoor kiezen De Kiekbox in een eigen (huis)stijl af te laten leveren. Geef je wensen aan ons door en wij maken een passend voorstel. Uiteraard is het ook mogelijk een eigen ontwerp aan te leveren. We gaan graag met je in overleg over de mogelijke opties.

40

Meer uren

De gasten kunnen drie uren gebruik maken van De Kiekbox. Is het evenement langer gepland? Geen probleem, tegen een kleine toeslag blijven we gewoon langer. Laat het ons maar weten.

15

Even op pauze

Wil je De Kiekbox niet voor een aaneengesloten tijdblok inzetten, maar bijvoorbeeld in de middag een paar uurtjes en ’s avonds een paar uurtjes. Geen probleem; dan zetten we ‘m even op “pauze”. Wij brengen dan slechts een klein bedrag per pauze-uur in rekening.

Uitnodigingen

We kunnen ook een mooie uitnodigingskaart voor je maken. Laat weten welke foto’s er op de uitnodiging moeten komen en ook de stijl van de kaart. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en maken meerdere ontwerpen om uit te kiezen. De kaarten worden ruim van tevoren, inclusief enveloppen, aangeleverd.

Gastenboek

Wil je zelf ook een tastbare herinnering, maar eens iets anders dan een standaard gastenboek? Dat kan! De te gekke foto’s die van de gasten zijn gemaakt verwerken wij dan in een mooi boek.

Er zijn meerdere mogelijkheden. Wanneer je kiest voor een dubbele fotostrip, dan zou je de gasten kunnen vragen er één in een gastenalbum te plakken en hier een leuk, lief of grappig verhaaltje bij te schrijven. Uiteraard leveren wij het gastenboek en zorgen wij voor mooie pennen / stiften.

Het is ook mogelijk om een digitaal gastenboek te bestellen. Wij zorgen dan achteraf dat alle mooie foto’s in een geprint gastenboek komen.

Bedankjes

Ook de bedankkaart kunnen we voor je regelen. Of je deze bedankkaart nu direct na afloop van het event aan je gasten wilt meegeven of na het event wilt versturen. Het kan allemaal. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Fotoreportage

Wanneer je graag een reportage van het gehele event wilt, dan kunnen wij dit voor je regelen.

De reportage wordt dan verzorgd door Inge Rupert Fotografie. Op www.ingerupert.nl kun je zien welke prachtige fotoreportages zij al heeft gemaakt.