De Kiekbox... | De Kiekbox-Fotopaal
21496
page-template-default,page,page-id-21496,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

De Kiekbox-Fotopaal

De Fotopaal

De Kiekbox-Paal is onze jongste telg uit de Kiekbox-familie. Een Vintage jaren ’50 televisie vormt de basis voor onze nieuwste aanwinst. Met een onderstel dat bestaat uit een deel van een retro landmeter is de Kiekbox-Paal volledig op hoogte instelbaar. De Kiekbox-Paal wordt standaard zonder begeleiding verhuurd en wijst helemaal voor zich. Het Kiekbox-team komt deze prachtige fotopaal op uw feestlocatie installeren en als het feest voorbij is ook weer netjes ophalen. Net als bij de Kiekbox-Photobooth wordt de Fotopaal met een heleboel hilarische props, verkleedspullen, een leuke inflatable en verschillende vrolijke achtergronden geleverd, maar uw eigen feestlocatie als achtergrond gebruiken kan natuurlijk ook!

Printen

Ook de Kiekbox-Fotopaal wordt met een professionele fotoprinter geleverd die rechtstreeks op de Kiekbox-Fotopaal wordt aangesloten met een speciaal meegeleverd dubbeldik snoer. De printer kan zo een paar meter verderop neergezet worden. De printer zit in een speciale flightcase zodat deze tijdens uw evenement niet kan beschadigen.

Direct reserveren?

Wilt u één van onze Kiekbox-fotopalen direct vastleggen voor uw feest, of wilt u een offerte opvragen voor De Kiekbox-fotopaal voor uw evenement? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zsm contact met u op!