De Kiekbox... | Standaard inbegrepen
21504
page-template-default,page,page-id-21504,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Standaard inbegrepen

Bezorgen en installeren

Ruim voor aanvang van het feest wordt het Kiekbox fotohokje of de Kiekbox fotopaal naar de locatie gebracht en geïnstalleerd. Na afloop halen we het produkt weer op.

 

De reiskosten (tot 100km vanaf Hengelo Ov) zijn inbegrepen.

Begeleiding

Gedurende de gehele huurperiode van het Kiekbox fotohokje is een van onze medewerkers aanwezig om de shoot te begeleiden.

 

Wil je liever de Kiekbox fotopaal reserveren, maar wel begeleiding? Dat is zeker mogelijk!

Onbeperkt printen

Gedurende de huurperiode zijn alle prints bij de prijs inbegrepen.

Achtergronden

Bij het Kiekbox fotohokje kun je kiezen uit een aantal mooie achtergronddoeken. Uiteraard is dit bij de prijs inbegrepen.

 

Voor de Kiekbox fotopaal gebruiken we vaak een mooi plekje op de feestlocatie als achtergrond, maar indien gewenst kunnen we een achtergronddoek leveren.

Fotostrookjes in unieke opmaak

Er kan worden gekozen uit meerdere foto-opties, waaronder:

  • Twee identieke fotostrookjes van 5×15 met drie afbeeldingen.
  • Eén foto van 10×15 met drie of vier afbeeldingen

De mogelijkheden voor het ontwerp zijn oneindig. Geef je wensen door en wij maken een prachtig ontwerp. Vaak nemen we de uitnodigingskaart als uitgangspunt voor het ontwerp om alles mooi in dezelfde stijl te houden. Uiteraard is het ook mogelijk zelf een ontwerp aan te leveren.

Props en verkleedspullen

Wij leveren een koffer vol hilarische mondjes, snorretjes, tekstbordjes, brilletjes, hoedjes, boa’s, etc.  Onze voorraad wordt regelmatig aangevuld met de allernieuwste props. En bij ieder prop-pakket doen we ook nog een leuke inflatable.

 

We doen ons uiterste best de props en bijbehoren zoveel mogelijk op het thema te laten aansluiten. Heb je speciale verzoeken? Laat het ons dan even weten.

Alle foto’s digitaal

Na het feest ontvang je van ons alle gemaakte foto’s digitaal via WeTransfer.