De Kiekbox... | De Kiekbox-Photobooth
21482
page-template-default,page,page-id-21482,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

De Kiekbox-Photobooth

Het Hokje

De afmeting van De Kiekbox-Photobooth is ongeveer 2 x 1 meter. Het neemt dus niet veel ruimte in en kan eigenlijk op elk evenement staan. Bij voorkeur binnen, maar in overleg kan De Kiekbox-Photobooth ook buiten worden geplaatst.

Onze Kiekbox Photobooth is een échte 3-in-1 booth. Want naast het maken en afdrukken van foto’s kan ‘ie ook leuke boomerang GIFs maken én videoboodschappen opnemen. Éxtra leuk voor uw gasten die na afloop van uw feestje nog een leuke videoboodschap kunnen achterlaten!

De Extra’s

Met onze Kiekbox Photobooth kunnen we natuurlijk foto’s maken die gelijk worden geprint maar ook aan de buitenkant van ons fotohokje worden getoond en dat levert altijd weer hilarische momenten op!

Wil je een extra fotostrookje geprint? Dan doen we dat gelijk voor u op het extra touchscreen aan de buitenkant van het hokje. Herprinten kost hierdoor geen extra tijd en er ontstaan er geen lange wachtrijen voor uw Photobooth!

Geen Omkijken

Ruim voor aanvang van het evenement wordt De Kiekbox Photobooth gebracht en geïnstalleerd. Gedurende de gehele huurperiode is een van onze medewerkers aanwezig om je gasten te begeleiden bij het gebruik van de Booth. Belangrijk is dat je er zelf geen omkijken naar hebt en kunt genieten van je eigen feest!

En uiteraard ruimen we na afloop de Photobooth weer netjes op…

Direct reserveren?

Wilt u één van onze Kiekbox-fotopalen direct vastleggen voor uw feest, of wilt u een offerte opvragen voor De Kiekbox-fotopaal voor uw evenement? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zsm contact met u op!