De Kiekbox... | Fotostrips in unieke opmaak
21530
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21530,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Fotostrips in unieke opmaak

Fotostrips in unieke opmaak

De gasten kunnen zich heerlijk uitleven in De Kiekbox en  zich voor eeuwig op de gevoelige plaat vast laten leggen. Jullie gasten krijgen de foto’s direct mee en de opmaak van de foto is van tevoren al door jullie bepaald.

Er kan worden gekozen uit meerdere foto-opties, waaronder:

 

  • Twee identieke fotostrips van 5×15 met 3 foto’s
  • Eén foto van 10×15 met drie of vier afbeeldingen

 

De mogelijkheden voor het ontwerp zijn oneindig. Geef je wens door en wij maken een paar prachtige ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk zelf een ontwerp aan te leveren. Misschien wil je alles in dezelfde stijl en kunnen we de uitnodigingskaart als voorbeeld nemen. Niets is onmogelijk.

We kunnen bijvoorbeeld ook een persoonlijke foto standaard op alle fotostrips af laten drukken. Met een persoonlijk tekstje van jullie erbij hebben de gasten een geweldig aandenken aan het event.

Date

13 november 2018

Category

Standaard inbegrepen